Fröken Blom

DSC_0513

 

I år vill jag skapa en massa små intima sittplatser i trädgården. Platser för att begrunda, läsa, sticka eller bara vila från hårt arbete. En kopp te en tidig morgon, ett glas vin under solnedgång. Platser för samtal och tystnad.  För mig är det viktigt att ha en vrå där jag bara kan få vara och se ut över vad jag skapar. Tidigare års erfarenheter har lärt mig att det är lika viktigt att betrakta som det är att fysiskt verkställa.

 

DSC_0506-001

Så först ut är Fröken Bloms hörna, namnet kommer av mönstret till den virkade kudden jag precis virkat färdigt. Mönstret är skapat av Maria Gullberg och kommer från boken Virkad mönstermagi. En fantastisk bok om man gillar mormorsrutan.

DSC_0521-001

Nästa plats ska få bli en makeover av hängmattan, den behöver lite kärlek och någon som sakta vaggar medans böcker om självhushåll läses. En pergola skulle jag vilja ha, stor nog för middagar under slingerväxter, söta dofter och svagt sken från ljus. Skratt och kärlek…

Vad har ni för tankar om platser i er trädgård?

/ Erica

En reaktion på ”Fröken Blom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s